contactsInformacion mbi privatësinë

INFORMOHUNI"NA KONTAKTONI"NE BAZE TE LEGJISLACIONIT"NENI.13 D. LGS. 30 QERSHOR 2003, N.196 KODI PER RUAJTJEN E TE DHENAVE PERSONALE Gener 2 Sh.p.k, me seli ligjore ne Tirane, Rr. Papa Gjon Pali II "ABA BUSINESS CENTER" 1001- TIRANE.

Te gjithe te dhenat personale apo informacionet e mbledhura do te perdoren per qellime marketingu dhe sipas menyrave te specifikaura ne rregulloren mbi privatesine.