Black Opium EDT

Shpërndaj

  • Ysl-bo-win_1439547870

Pas #EDP #BlackOpium prezantuar nje vit me pare, shtepia e #YvesSaintLaurent vjen me nje parfum te ri #BlackOpium #EaudeToilette …
 

Versioni I ri prezantohet ne te njeten forme por kesaj radhe aroma hapet me shenime te frutave, kryesisht agrume te cilat do te kombinohen me esencen speciale te dardhes.

Ne versionin e ri kemi nota te jaseminit , te myshkut dhe drurit te bardhe.

Imazhi  I fushates publicitare eshte modelja britanike #EdieCampbel

Shishja ruan dizajnin e saj te pandryshuar dhe mund te dallohet nga EDP nga reflekset #pink te saj.

 Aroma eshte ne dispozicion ne 30, 50 si dhe 100 ml Eau de Toilette.