CH Men Privé

Shpërndaj

  • 01

CH Men Privé eshte aroma me e re ne treg nga #CAROLINAHERRERA

Nje arome e ngrohte dhe luksoze e cila vjen me shenime te uiskit per nje mashkull modern dhe provokues.

#CHMenPrivé eshte arome e persosur  dhe joshese,
Ejani ne #Coin Tirana  dhe zbuloni emocionin e nje bote plot me privilegje.

#carolina #herrera #luxury #prive #whisky #notes #world #of #privilege #exclusive #men #fragrance