Shpërndaj

Pikët Smart

Smart Point per te mbledhur ...

Erdhi koleksioni i ri i kartave Coin i cili do te revolucionarizoje blerjet tuaja me piket Smart!

Çdo blerje ju shperblen!

Çdo 100 lek i shpenzuar transformohet ne = 1 smart point!

Me 500 pike smart point perfitoni nje kupon blerjesh prej 1000 lek.

Me 1200 smart point kuponi juaj do te jete prej 2500 lek dhe me 2200 smart point ju do te merrni nje kupon blerjesh prej 5000 lek!

Zbuloni emocionin e nje bote plot me privilegje!

COIN, NEW SHOPPING EXPERIENCE

 

 

 

Zbuloni gjithçka që kemi rezervuar për ju me kartat e reja Easy, Gold dhe Platinium!